perjantai 13. toukokuuta 2016

Viikot 18 ja 19: Projektin viimeistely

Projektin viimeiset viikot ovat sujuneet haikeissa merkeissä. Takana on erittäin mielenkiintoinen projekti ja monta kuukautta työskentelyä yhdessä mahtavan tiimin kanssa. Viimeisiin viikkoihin on kuitenkin sisältynyt vielä blogin viimeistelyä sekä loppuraportin suunnittelua ja toteuttamista.

Väliraportin palauttamisen jälkeen huomasimme, että projektissamme on tehty todella paljon tärkeitä asioita, jotka eivät kuitenkaan juuri näy raporteissamme. Tämän vuoksi keksimme, että voisimme tehdä blogiimme postauksia siitä, mitä kaikkea olemme tehneet kulissien takana. Kulissien takana -sarjaamme kuuluvat postaukset käsittelevät syvemmin pelimme kehitysprosessia, toimintapisteiden taustalla olevaa data-analyysiä, peligrafiikoita ja käyttöliittymää sekä soundtrackiä.

Tapamme mukaisesti olemme tehneet myös loppuraporttia kasvokkain yhteisvoimin. Koko tiimimme on ollut mukana kirjoitusprosessissa, ja olemme pyrkineet kuvaamaan ryhmämme taivalta mahdollisimman monipuolisesti. Kuten muissakin raporteissa, myös loppuraportissa tuli sivumäärä vastaan, mutta selvisimme siitäkin järkevien sivumäärien sisällä.


Tällä kertaa olimme vaihtaneet Maarin vakiohuoneemme "päälafkan" Hubiin.


Projektin aikana kahvin, teen ja energiajuomien kulutus oli suurta.

Odotamme innolla demotilaisuuttamme Avoin.Systemsin toimistolla. Tarkoituksena on päästä demoamaan GuavaManiaa ja esittelemään projektimme kulkua. Vaikka itse projekti loppuukin tähän, Avoin.Systemsillä odotetaan innolla kertomustamme sekä ideoitamme, joita emme tämän kurssin puitteissa ehtineet toteuttamaan. Toivommekin, että tämän projektin tuloksista, sen aikana syntyneistä ideoista ja demostamme on iloa ja hyötyä Avoin.Systemsille, jolta saimme tämän mahtavan projektiaiheen tehtäväksemme.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti